Nieuws

In the spotlight: Keller Keukens

Elke week werpen wij licht op een deel van het verhaal achter onze merkkeukens. Zo krijgt u een beter idee over het verhaal en bedrijf achter het merk. 

Bij Keller Keukens draait het om mooie, bereikbare en lekker Hollandse keukens. Zij onderscheiden zich door de keuzevrijheid in kleuren en gevarieerde collecties. Er is een speciaal Keller-designteam die de internationale keukentrends vertaalt naar de behoeften en wensen van de Nederlandse keukenmarkt. Zo kwamen zij op hun 9 trendkleuren.

Trend Collectie Melamine

Industriële kenmerken als metaal, beton komen steeds vaker terug in het interieur. Geheel volgens deze trend is de Trend Collectie Melamine ontworpen. Deze collectie bestaat uit 4 nieuwe melamine kleuren, genaamd Beton, Lei, Roest en Ebony. De benamingen van de kleuren zijn zo uitgekozen om enigszins prijs te geven welke sfeer ze uitstralen.

Beton

Beton

Roest

Roest

Ebony

Ebony

Lei

Lei

Trend Collectie Lak

Ook de nieuwe modekleuren voor het najaar beïnvloeden het interieur, zoals bijvoorbeeld het exotische Botanic green. Dit is dan ook één van de trendy kleuren uit de Trend Collectie Lak. Daarnaast bestaat deze collectie uit Yellow gold, Powder pink, Ruby blush en Midnight blue.

Botanic Green

Botanic Green

Yellow gold

Yellow Gold

Powder Pink

Powder Pink

Ruby Blush

Ruby Blush

Midnight Blue

Midnight Blue

Trendkleuren in uw keuken

U zult vast denken… ‘Hoe zou dit er in de praktijk uitzien?’ Hieronder ziet u de ‘Urban Blush’. In deze keuken is de kleur Beton uit de Melamine Collectie met de Ruby blush uit de Lak Collectie gecombineerd. De samenkomst van koel beton en het dieprode Ruby blush geeft deze moderne keuken toch een warme uitstraling.

Vraag het keukenmagazine aan

Keuken magazine

Gratis

inspiratie!

Ja echt! Het nieuwste keukenmagazine kunt u hier gratis aanvragen >>