Nieuws

In the spotlight: Schüller

Elke week werpen wij licht op een deel van het verhaal achter onze merkkeukens. Zo krijgt u een beter idee over het verhaal en bedrijf achter het merk. 

Altijd een stap vooruit – zo denken ze er bij Schüller keukens over. Nieuwe dingen creëren terwijl het bestaande behouden blijft. Met een divers aanbod zoals ze dat bij Schüller hebben, is er voor iedere smaak en levensstijl een duurzame keuken.

Met keuze uit 5 systemen die de ergonomie verbeteren en 6 basis kleurgroepen slagen ze erin om heel precies te voldoen aan de wensen van de klant. Dit doen ze ook nog op een milieuvriendelijke manier. Zij zorgen namelijk zelf voor hun warmteopwekking door resthout te hergebruiken, zijn milieuvriendelijk op de weg en werken met gerecycled verpakkingsmateriaal.

Ook leuk om te weten: bij Schüller focussen ze ook op sfeer- en werklicht; van halogeen tot energiebesparende LED-techniek is alles mogelijk. Ook andere technische functies in de keuken hebben een modieus design. Kortom Schüller Keukens is altijd een stap vooruit.

Vraag het keukenmagazine aan

Keuken magazine

Gratis

inspiratie!

Ja echt! Het nieuwste keukenmagazine kunt u hier gratis aanvragen >>