Keukenbeurs Eurocuchina in Milaan: een bak aan inspiratie! - Floris Keukens

Nieuws

Keukenbeurs Eurocuchina in Milaan: een bak aan inspiratie!

Vanzelfsprekend waren wij ook aanwezig bij deze beurs in Milaan! Waarom we deze beurs bezochten? Eurocuchina is een onderdeel van Salone del Milano. Je kunt wel stellen dat Salone del Milano dé meubelbeurs van de wereld is. Eurocuchina richt zich specifiek op keukens en is hierin toonaangevend. Alle keukenmerken waren er aanwezig. Wij waren er vooral om inspiratie op te doen en om up to date te blijven van de trends in keukenland.

Een beurs waar je u tegen zegt
De totale beurs is enorm omvangrijk! Het bestaat uit maar liefst 15 hallen, waarbij de keukens 4 hallen in beslag nemen. Deze hallen met keukens waren zo groot dat we met 2 dagen eigenlijk nog tijd tekort kwamen. Naast de traditionele Duitse merken en de Italiaanse design merken (om van te smullen zo mooi en stijlvol) waren er ook over de top labels. Met name bestemd voor de Russische en Arabische markt. Keukens van een kwart miljoen euro per stuk waren geen uitzondering. Behoorlijk afzichtelijk en absoluut ongeschikt voor onze markt :-). Natuurlijk wel heel bijzonder om te zien!

Praktisch doel
Eurocuchina is beslist een indrukwekkende beurs. Wij hebben er onwijs veel inspiratie uitgehaald die zich  door gaat vertalen naar onze eigen showroom en natuurlijk in onze adviezen richting onze  klanten. Tijdens de beurs was er namelijk de gelegenheid om  uitgebreid met leveranciers praten over de huidige en komende trends. Ons bezoek aan de beurs had ook nog een praktisch doel: onszelf inspireren voor een tweede invulling bij Villa Arena. Met ontzettend veel ideeën en goede energie zijn we inmiddels  hard aan de slag gegaan voor een mooie invulling daarvan. De vervolgafspraken zijn al gemaakt. We koersen af op echt keuken design in Villa Arena! Hou onze site en social media in de gaten voor meer nieuws hierover…

Bekijk hier onze foto’s van keukens op de Eurocuchina beurs

Ben je benieuwd naar de laatste trends en andere ontwikkelingen? Vraag onze adviseurs ernaar. Ze vertellen je er heel graag over!

Vraag het keukenmagazine aan

Keuken magazine

Gratis

inspiratie!

Ja echt! Het nieuwste keukenmagazine kunt u hier gratis aanvragen >>